Prosjektet

Nordisk Ministerråd har gjort det mulig å tilgjengeliggjøre e-bøker og lydbøker på utvalgte språk på Verdensbiblioteket.no som en del av prosjektet "Nordisk biblioteksprosjekt for innvandrere fra ikke-europeiske land."

Prosjektet var et samarbeid mellom Nasjonalbiblioteket i Norge, Det Kgl. Bibliotek i Danmark, og Det Kungliga Biblioteket i Sverige, og løp fra 2016-2018.

For mer informasjon om prosjektet, kontakt Marit Vestlie, marit.vestlie@nb.no, ved Nasjonalbiblioteket.

Om Verdensbiblioteket

Ubegrenset strømming

På Verdensbiblioteket finner du e-bøker og lydbøker på flere av de store minoritetsspråkene i Norge. Bøkene er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Du kan strømme så mye du vil fra Verdensbiblioteketno, det er ingen begrensninger på hvor mange bøker du kan lese/høre på.

Gratis for alle i Norge

Verdensbiblioteket.no er åpent for alle i Norge. Du må besøke siden fra en norsk IP-adresse. For å få tilgang til innholdet må du også opprette en bruker og logge inn.

Spørsmål og kommentarer

Om du har kommentarer eller spørsmål til innholdet på Verdensbiblioteket.no eller har problemer med å bruke tjenesten må du gjerne kontakte oss.

Vi kan nås på e-post med adressen verdensbiblioteket@nb.no, og svarer på henvendelsen din så fort vi kan.

Hjelp

På Verdensbiblioteket.no kan du lese e-bøker og høre lydbøker helt gratis.

Vi har laget en film om Verdensbiblioteket, som du kan se på enten norsk, engelsk eller arabisk: